Şbt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlileri okulumuzda Su Kaynaklarının Verimli Kullanımı konusunda öğrencilere seminer verdiler.

Şbt

eTwining kapsamında okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye Çetin Göl ve 4-E sınıf öğretmeni Nesrin Turan Kaya "Oyun Labirenti" isimli  projeye başlamıştır. 10 Türk ve 1 Azerbaycan'dan öğretmen bu projeye ortaklık etmektedir. Proje derslerde oyunu kullanarak daha eğlenceli hale getirmek ve öğrencilerin aktif olmasını sağlamak icin oluşturulmuştur. Şubat ayında başlayan proje mayıs ayı sonunda bilecektir.

Şbt

eTwining kapsamında okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye Çetin Göl "Zero Bullying" isimli  projeye başlamıştır. 10 Türk ve 1 Polonya'dan öğretmen bu projeye ortaklık etmektedir. Proje akran zorbalığı, iyi oluş ve empati amaçlarını kapsamaktadır. Şubat ayında başlayan proje mayıs ayı sonunda bilecektir.

Ock

Okulumuz 3/F ve  4/E  öğrencilerimizin sınıf  öğretmenleriyle  başarılı  bir şekilde  yürüttüğü   Çocuklarla Sürdürülebilirlik  Projesinde sona gelindi. Proje sonunda  tüm  ortak öğretmen  ve öğrencilerin katılımı  ile  en sevilen etkinlikler   sanal sergisi oluşturuldu.

Sergimizin videosu için  aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Ock

Okulumuzda Enerji tasarrufu ve enerji verimliliğine  dikkat çekmek  için  bir çok  etkinlik yapıldı, panolar hazırlandı.

eTwinning  Kulübü ve Çocuklarla Sürdürülebilirlik  Proje Ekibi, okulumuz öğrenci  ve öğretmenlerinin  katkılarıyla Enerji Verimliliği  Haftasına  özel  bir video hazırladı.

Enerji tasarrufuna  vurgu yapılan  videomuzu  aşağıdaki  bağlantıyı  tıklayarak  izleyebilirsiniz.

Ock

Gerekli şartları sağladığı için eTwinning Okulu Etiketi alan Avrupa ve Türkiye'deki sayılı okullardanız. Avrupa düzeyinde, eTwinnig için rol modeller olarak tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biriyiz. Başarılı bir şekilde projeler yürüten öğretmen ve öğrencilerimizi, başvuru çalışmalarına katılarak emek veren tüm öğretmenlerimize ve çalışmalarımızı gözeterek ,her zaman bizi destekleyen okul müdürümüz ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Çocuklarla  Sürdürülebilirlik eTwinning Projesi Ekibi Aralık  ayı  etkinliği  olan Atık  Yağ  Toplama  Etkinliğini gerçekleştirdik. 3/F ve 4/E Sınıfı  öğrencilerinin öncülük  ettigi etkinliğe katılan  öğrencilerimiz,   Kartepe Belediyesi  çalışanlarına   atık  yağları teslim etti. Çevreye  ve doğaya  gösterdikleri  hassasiyetten dolayı  öğrencilerimize ve velilerimize   teşekkür ederiz.