KOCAELİ / KARTEPE - Eşref Uslu İlkokulu

Haz

Kardeş okulumuzdan görüntüler. Kardeş okulumuzda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere, Eşref Uslu İlkokulu olarak iyi tatiller dileriz

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA 2-C Sınıfındaki öğrencimiz Aysun Neslihan KALAFAT Kocaeli ilinde 2. olmuştur. Öğrencimizi ve Melike KESKİN öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 3/B Sınıfı öğrencisi Ömer SOĞUKSU Kocaeli Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakasında okulumuzu temsil ederek Kocaeli 4.sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, Afyon ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

Mrt

Farklılıklara karşı farkındalık yaratmak için çocuklardan öğrenciler iki ayağına farklı çorap giyip bu çorapları pantolon, tayt vb kıyafetlerin üzerine görünecek şekilde çekip okula geldiler. Gün boyu bu şekilde dolaşıp tüm okulda da bu farkındalık yayılmaya çalışıldı. Bu etkinlik ile öğrencilerimiz fiziksel, zihinsel ve farklı nedenlerden dolayı farklı olan insanlara ve onların farklılıklarına saygı duymaları gerektiğini öğrendiler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Nesrin Turan Kaya tarafından geçen  yıl   2/E sınıfı  öğrencileri  ile  gerçekleştirilen ve "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirilen "Keyifli Matematik" projesi, Bakanlığımızın Matematik Seferberliği kapsamında hayata geçirdiği sayfada ilham veren projeler arasında yerini aldı.

Matematik Seferberliği kapsamında ilham veren projemizin yer aldığı sayfayı görmek ve projeyi detaylı incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.