Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwining faaliyeti kapsamında 2023 yılı Temel Eğitim Çalıştayı Antalya'da yapılmıştır.

Türkiye geneli başarılı projelere imza atan 80 öğretmenin yer aldığı çalıştaya 'Küçük Dokunuşlar ' projesi ile  okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL  davet edilmiştir.  Çalıştayda proje sunumuda gerçekleşmiştir. Öğretmenimizi , öğrencilerimizi ve velilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yemeği organize eden okul aile birliğine ve etkinliğe teşrif eden Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ferhat DİLEK, Şube Müdürü Sn. Fevzi DURMAZ, Şube Müdürü Sn. Şükrü ŞAHİN, Gazi İlkokulu Müdürü Sn. Rahmi ÖZGENÇ, Eşref Uslu Ortaokulu Müdürü Sn. İsmail Murat ALKAN'a öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

3-F sınıfı ve sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL öncülüğünde yürütülen "Küçük Dokunuşlar" ve Save The Water Save World" eTwining projeleri Ulusal Kalite Etiketleri ile ödüllendirilmiştir. Proje  ekibini, öğrencilerimizi ve öğretmenimizi  tebrik ederiz.

10 Kasım 2023

Kas

Ödülünü Kocaeli Valisi Serdar YAVUZ' dan aldı.

Kas

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen CUMHURİYET konulu resim yarışmasında Kocaeli İl 2.si olan 3-C Sınıfı öğrencisi Aysun Neslihan Kalafat yapılan törende ödülünü Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın'dan almıştır. Öğrencimizi ve öğretmeni Melike Keskin'i tebrik ederiz.

Ekm

eTwining kapsamında okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye Çetin Göl ve 4-E sınıf öğretmeni Nesrin Turan Kaya  "Çocuklarla Sürdürülebilirlik" isimli  projeye başlamışlardır.  Projeye 10 Türk ve 3 Azeri öğretmen bu projeye ortaklık etmektedir. Proje Türkiye'nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamındaki amaçları kapsamaktadır. Ekim'de başlayan proje Ocak sonunda bitecektir.

Eyl

Okul Müdürümüz Rahmi ÖZGENÇ, görev süresi dolduğu için Kartepe Gazi İlkokuluna görevlendirilmesi yapılmıştır. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Rehber Öğretmenlerimiz Birsen NAYAN YÜKSEL ve Neşe ATASELİM ÇAKMAK emekli olmuşlardır. Kendilerine huzurlu ve mutlu günler dileriz.