Etiket Sonuçları: Eşref Uslu İlkokulu Güvenli İnternet etwinning küçük dokunuşlar

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwining faaliyeti kapsamında 2023 yılı Temel Eğitim Çalıştayı Antalya'da yapılmıştır.

Türkiye geneli başarılı projelere imza atan 80 öğretmenin yer aldığı çalıştaya 'Küçük Dokunuşlar ' projesi ile  okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL  davet edilmiştir.  Çalıştayda proje sunumuda gerçekleşmiştir. Öğretmenimizi , öğrencilerimizi ve velilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

3-F sınıfı ve sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL öncülüğünde yürütülen "Küçük Dokunuşlar" ve Save The Water Save World" eTwining projeleri Ulusal Kalite Etiketleri ile ödüllendirilmiştir. Proje  ekibini, öğrencilerimizi ve öğretmenimizi  tebrik ederiz.

Mrt

2-F Sınıf Öğretmenimiz Hediye ÇETİN GÖL 'ün kuruculuğunu üstlendiği 'Küçük Dokunuşlar '  Projesi Şubat ayında başlamış bulunmaktadır. Çocuklarda sanat bilincini geliştirmek üzere kurulmuş olan proje mayıs ayında bitecektir. Bu süreçte güvenli internet günü ile ilgili etkinlikler yapılmıştır.

Mrt