Etiket Sonuçları: Eşref Uslu İlkokulu Güvenli İnternet

Ock

Gerekli şartları sağladığı için eTwinning Okulu Etiketi alan Avrupa ve Türkiye'deki sayılı okullardanız. Avrupa düzeyinde, eTwinnig için rol modeller olarak tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biriyiz. Başarılı bir şekilde projeler yürüten öğretmen ve öğrencilerimizi, başvuru çalışmalarına katılarak emek veren tüm öğretmenlerimize ve çalışmalarımızı gözeterek ,her zaman bizi destekleyen okul müdürümüz ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwining faaliyeti kapsamında 2023 yılı Temel Eğitim Çalıştayı Antalya'da yapılmıştır.

Türkiye geneli başarılı projelere imza atan 80 öğretmenin yer aldığı çalıştaya 'Küçük Dokunuşlar ' projesi ile  okulumuz 3-F sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL  davet edilmiştir.  Çalıştayda proje sunumuda gerçekleşmiştir. Öğretmenimizi , öğrencilerimizi ve velilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

3-F sınıfı ve sınıf öğretmeni Hediye ÇETİN GÖL öncülüğünde yürütülen "Küçük Dokunuşlar" ve Save The Water Save World" eTwining projeleri Ulusal Kalite Etiketleri ile ödüllendirilmiştir. Proje  ekibini, öğrencilerimizi ve öğretmenimizi  tebrik ederiz.

Mrt

2-F Sınıf Öğretmenimiz Hediye ÇETİN GÖL 'ün kuruculuğunu üstlendiği 'Küçük Dokunuşlar '  Projesi Şubat ayında başlamış bulunmaktadır. Çocuklarda sanat bilincini geliştirmek üzere kurulmuş olan proje mayıs ayında bitecektir. Bu süreçte güvenli internet günü ile ilgili etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Ock

Güvenli İnternet Günü (GİG) , dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle, INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her şubat ayında organize edilmektedir. Her yılın ikinci ayının ikinci haftasının ikinci günü kutlanan Güvenli İnternet Günü 'ne katılan milyonlarca insan, olumlu değişime ilham vermek, çevrimiçi güvenlik konularıyla ilgili farkındalığı arttırmak ve dünya genelindeki etkinliklere katılmak için bir araya gelmektedir.

Okulumuzda her yıl güvenli internet gününde öğrencilerimizle  etkinlikler, velilerimizde yönelik bilgilendirmeler  yapılarak güvenli internet kullanımı farkındalığı oluşturulmaktadır.

Okulumuzda yapılan güvenli internet günü  etkinlikörenkelerimiz: