KOCAELİ / KARTEPE - Eşref Uslu İlkokulu

2-F Sınıf Öğretmeni Hediye Çetin Göl ve öğrencilerimizin ortak olduğu eTwining projesi başladı

SAVE THE WATER SAVE THE WORLD

2-F  sınıf öğretmeni Hediye Çetin Göl ve öğrencilerimizin ortak olduğu bir eTwining  projesidir. Suyun öneminin bilincinde olmak, suyu bilinçli kullanmak ve gelecek nesillere kullanılabilir su kaynakları bırakmak tüm insanların sorumluluğudur. Hızla artan nüfus, çevre kirliliği, modern sanayinin gelişmesi gibi birçok nedenden dolayı suya olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu durumda su kaynaklarının bilinçli kullanılması, su kirliliğinin önlenmesi ve tasarruf sağlanması büyük önem taşımaktadır. İlkokul öğrencilerinin suyun bilinçli kullanımına ilişkin edindikleri davranışları bir yaşam biçimi haline dönüştürmeleri, suyu en iyi şekilde kullanan ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri, Projemizin amacı, su bilinci başlığı ile öğrencilerimizde su ve su kaynakları, su kirliliği ve su tasarrufu konularında farkındalık yaratmaktır. Bu süreçte güvenli internet günü ile ilgili etkinlikler yapılmıştır.

01-03-2023

02-03-2023